Valikko
Ostoskorisi

Työkalut

Digitaalinen yleismittari, mittaa DC, AC, DC, resistanssi, diodit, transistorit ja nykyinen jopa 10A.Täydellinen autossa, autotallissa, harrastushuoneessa, veneessä ja vaunussa!Paketti sisältää:yleismittariMittajohdot * Sisältää paristot (ensimmäinen 9v)..
22.90€
Veroton:18.32€
Metallityökalut muovikiinnikkeiden poistamiseen.Tämä työkalu on hieman kovempi kiinnikkeitä vastaan, jos ne istuvat erityisen kovaa verrattuna tavalliseen sarjaan muovisten pidikkeiden poistamiseksi.Tätä työkalua tulee käyttää varoen, jotta alustaa ei vahingoiteta. ..
7.90€
Veroton:6.32€
Oletko koskaan yrittänyt mitata vannesarjaa ja laskelmoida pulttijakoa? Se ei ole helppoa eikä tarkkaa. Tällä mittarilla saat mitattua 4:n, 5:n ja 6:n pultin vanteita.Laita mittari kahteen vierekkäiseen reikään, niin saat helposti luettua täsmällisen pulttijaon mittarista. Mittaa pulttijako ja ..
22.90€
Veroton:18.32€
Extra Torx hiha till våra viritin Nuts och Skelter.Tämä kelkka on 10 neliön torx.HUOMIO När ostoksia virittimen pähkinät och Skelter meistä medföljer aina putkeen. Detta är jos haluat ylimääräisen...
7.90€
Veroton:6.32€
Valve jakoavain helppo asennus uusien venttiilien. Valmistettu erittäin korkealaatuisia, kumi suojaa ei naarmuta vanteen. Korkeus: 30cm..
23.90€
Veroton:19.12€
Helppokäyttöinen venttiilityökalu muovikahvalla. Kaksi erilaista päätä jotka sopivat useimpiin markkinoilla oleviin venttiileihin. ..
5.90€
Veroton:4.72€
Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)