Valikko
Ostoskorisi

Välikkeet

Välike 3 millimetriä.Suosittelemme välikkeiden käyttöä ainoastaan kun on tarvetta. Esimerkiksi jos vanteella on väärä ET ja ottaa kiinni etuakseliston palkkeihin tai auton koriin sisältäpäin.  Näiden välikkeiden käytön yhteydessä vanteet tulevat 3mm pidemmälle ulos. Ota huomioon että pitem..
17.50€
Veroton:14.00€
Välike 5 millimetriä.Suosittelemme välikkeiden käyttöä ainoastaan kun on tarvetta. Esimerkiksi jos vanteella on väärä ET ja ottaa kiinni etuakseliston palkkeihin tai auton koriin sisältäpäin.  Näiden välikkeiden käytön yhteydessä vanteet tulevat 5mm pidemmälle ulos. Ota huomioon että ..
18.00€
Veroton:14.40€
Välike 8 millimetriä.Suosittelemme välikkeiden käyttöä ainoastaan kun on tarvetta. Esimerkiksi jos vanteella on väärä ET ja ottaa kiinni etuakseliston palkkeihin tai auton koriin sisältäpäin.  Näiden välikkeiden käytön yhteydessä vanteet tulevat 8mm pidemmälle ulos. Ota huomioon että ..
22.50€
Veroton:18.00€
Nyt voit vaihtaa autosi pulttijaon, mikä avaa täysin uudenlaisen maailman vanteilla ja lisävarusteilla.Nämä välikkeet ovat käristetty alumiinista ja huippulaatua!Autojen ja pulttijaon väliset erot voivat olla huimat, joten lähetä meille sähköpostitse toiveesi jaosta ennen tila..
189.90€
Veroton:151.92€
Välike 10 millimetriä.Suosittelemme välikkeiden käyttöä ainoastaan kun on tarvetta. Esimerkiksi jos vanteella on väärä ET ja ottaa kiinni etuakseliston palkkeihin tai auton koriin sisältäpäin.  Näiden välikkeiden käytön yhteydessä vanteet tulevat 10mm pidemmälle ulos. Ota huomioon ett..
26.00€
Veroton:20.80€
Näytetään 1 - 5 (Yhteensä 5. Sivuja 1.)