MITEN KÄSITTELEMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?

Kun teet ostoksia verkkokaupasta, olipa se sitten meidän tai jonkun muun, annat tietoja itsestäsi. Missä asut, mikä on sähköpostiosoitteesi ja mitä ostat. Tässä kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Kaiken perusta on käsitellä asiakkaitamme niin kuin itse haluaisimme tulla kohdelluiksi, aina. Tämä pätee myös tietojen käsittelyyn.

Toivomme, että tunnet olosi turvalliseksi siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja haluat jatkaa ostosten tekemistä kanssamme.

GDPR – OIKEUTESI

Yleinen tietosuoja-asetus on EU-asetus, joka säätelee, miten henkilötietoja saa käsitellä. Se korvaa henkilötietolain 25. toukokuuta 2018 alkaen.

Voit lukea lisää laista ja oikeuksistasi tietosuojavaltuutetun verkkosivustolta.

TIETOJENKÄSITTELYMME YHTEENVETO

Keräämme mahdollisimman vähän tietoja. Keräämme vain ne tiedot, jotka ovat tarpeen sitoumuksemme täyttämiseksi sinua kohtaan ja jotta voit täyttää sitoumuksesi meille (eli maksaa tilauksesi).

Jos haluat tilata laskulla, yhteistyökumppanimme Billmate tarvitsee henkilötunnuksesi. Vain silloin voit saada tilaamasi tuotteet laskulle. Kun maksat kortilla, sinun on annettava luottokorttinumerosi. Se tapahtuu turvallisella (HTTPS) palvelimella, ja Billmate tai Teller hoitaa korttimaksut puolestamme.

Tarvitsemme myös tietää, mitä tuotteita tilaat, ja tarvitsemme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä toimitustiedotteiden, muutosten jne. osalta.

MITEN KÄYTÄMME TÄTÄ TIETOA?

Käytämme tietoja tilaustesi käsittelyyn. Käytämme sähköpostiosoitettasi voidaksemme lähettää sinulle tietoa, jos pyydät sitä. Jos et halua enää saada tietoa meiltä, voit helposti ottaa meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta ja pyytää poistamista.

MIKSI SÄILÖMME TÄTÄ TIETOA?

Säilytämme tietoa kirjanpitoteknisistä syistä. Meidän on voitava antaa laskentapohjat veroviranomaiselle.

POISTA TIETOSI TIETOKANNASTAMME

Tiedot, jotka säilytämme, ovat vain taloudellisen tapahtuman tietojen pohjana, ja ne on säilytettävä laillisista syistä, eikä niitä voida siksi poistaa.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä.

MIHIN JÄRJESTELMIIN TIETOSI SIJOITTUVAT?

Kun teet ostoksia meiltä, tilauksesi käy läpi useita vaiheita, jotta voimme käsitellä ja lähettää tavarasi sinulle.

Seuraavat järjestelmät/toimittajat ovat kanssamme, ja tietojasi saatetaan käsitellä joissakin näistä.

Opencart / Oderland – verkkokaupparatkaisumme

Sparbanken – jos maksat BG: n kautta suoraan meille.

Billmate – jos valitset maksutavaksi Billmaten

Teller – jos valitset maksutavaksi kortin.

Fortnox – kirjanpitojärjestelmämme

DHL – jos lähetämme toimituksesi seurattavalla ID: llä.

Postnord – jos lähetämme toimituksesi kirjeenä.

Microsoft / O365 – verkkotunnuksen ja sähköpostin hallintajärjestelmä

Google – kampanjatietojen seuranta esimerkiksi Analyticsin tai Merchantin kautta.

Prisjakt – palvelu palautteen keräämiseksi

Pricerunner – palvelu palautteen keräämiseksi

OPENCART

Käytämme verkkokauppamme järjestelmänä Opencartia. Se on tietokanta, johon on tallennettu tuotteemme, tekstit ja kaikki muu (mukaan lukien tämä sivu), joka näkyy verkkokaupassamme. Kun teet tilauksen verkkosivustollamme, se tapahtuu Opencartissa.

Tilaus tallentuu sitten Oderlandin tietokantaan, joka on kumppanimme tietokantahallinnassa ja palvelininfrastruktuurissa. Opencart / Oderland säilyttää tietoja puolestamme, mutta ei käytä niitä millään tavalla ilman lupaa ja pyyntöä. Esimerkiksi, jos tilaus jostain syystä ei mene läpi tai siitä tulee kaksoiskappale, Oderlandin teknikot voivat tutkia tilausta ja tehdä virheenkorjauksen.

Tilauksessa on tietoja siitä, mitä tuotteita olet ostanut meiltä, miten olet maksanut (mutta ei tietoja luottokorteista, henkilötunnuksista tai vastaavista) ja osoite, johon tuotteet on lähetettävä.

SPARBANKEN

Jos maksat BG: n kautta, tarvitsemme henkilötunnuksesi ja tilinumerosi. Niitä ei käytetä mihinkään muuhun kuin tilauksesi laskuttamiseen. Ne annetaan BG:lle, joka laskuttaa sinut puolestamme. Muista, että BG on ruotsalainen pankki ja noudattaa kaikkia ruotsalaisia lakeja ja määräyksiä henkilötietojen suojasta.

BILLMATE

Jos maksat laskulla, yhteistyökumppanimme Billmate tarvitsee henkilötunnuksesi, jotta voit saada tilauksesi laskulle. Billmate tallentaa tiedot puolestamme, mutta ei käytä niitä millään tavalla ilman lupaa ja pyyntöä.

Muista, että Billmate on ruotsalainen yritys ja noudattaa kaikkia ruotsalaisia lakeja ja määräyksiä henkilötietojen suojasta.

TELLER

Jos maksat kortilla, sinun on annettava luottokorttinumerosi. Se tapahtuu turvallisella (HTTPS) palvelimella, ja Billmate tai Teller hoitaa korttimaksut puolestamme. Emme tallenna luottokorttinumeroita.

Maksaessasi verkkokaupassamme saatamme kysyä, haluatko tallentaa luottokorttisi tiedot tulevia ostoksia varten. Se on kätevää ja nopeuttaa tulevia ostoksia. Näitä tietoja ei kuitenkaan tallenneta Opencart / Oderland -tietokantaan. Tiedot tallennetaan turvallisesti Billmatelle ja / tai Tellerille (riippuen siitä, mitä käytit maksutapana).

Voit pyytää tietojen poistamista milloin tahansa verkkosivustomme kautta.

FORTNOX

Kun teet tilauksen, joudumme pitämään kirjaa siitä kirjanpitoteknisistä syistä. Meidän on voitava antaa laskentapohjat veroviranomaiselle, joten emme voi poistaa tietoja tämän jälkeen.

DHL

Jos olet valinnut seurattavan lähetyksen, toimitamme tietosi DHL:lle, joka vastaa kuljetuksesta.

POSTNORD

Jos olet valinnut toimituksen kirjeenä, toimitamme tietosi PostNordille, joka vastaa kuljetuksesta.

MICROSOFT / O365

Käytämme Microsoftin O365-palvelua verkkotunnuksesi ja sähköpostisi hallintaan.

GOOGLE

Käytämme Google Analyticsia ja Google Merchantia verkkosivustomme suorituskyvyn ja kampanjoiden seurantaan. Google ei käytä näitä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin meille raportoimiseen. Voimme nähdä, kuinka monta kävijää meillä on ja kuinka monet tilaukset ovat peräisin kampanjoista.

Google käyttää evästeitä, joiden avulla se voi tunnistaa sinut sivustollamme.

Jos olet kiinnostunut siitä, mitä tietoja Google kerää sinusta, voit lukea lisää Googlen tietosuojakäytännöstä.

PRISJAKT JA PRICERUNNER

Käytämme Prisjaktia ja Pricerunneria palautteen keräämiseen. Jos haluat jättää arvostelun, ne tallentavat tiedot sinusta ja arvostelustasi. Arvostelu julkaistaan sivustollamme antamallasi nimimerkillä ja sähköpostiosoitteella.

Jos haluat poistaa arvostelusi, ota yhteyttä suoraan Prisjaktiin tai Pricerunneriin.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Tietosuojakäytäntömme on suunniteltu pitämään tiedot turvassa ja kertomaan sinulle, miten niitä käytetään.

Tietosuojakäytäntöä päivitetään säännöllisesti vastaamaan uusia lakeja ja määräyksiä sekä parantamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Kiitos, että valitsit meidät ostoksillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *